scriptie nakijken

! Vanwege grote drukte neem ik voorlopig geen nieuwe opdrachten aan !

Yes! Eindelijk is jouw scriptie klaar, eindelijk ben je bijna klaar met jouw studie! Er zit veel werk in het maken van een scriptie. Je bent overal tegelijkertijd mee bezig geweest, zoals het zoeken van informatie, alles verwerken in de tekst. Het kan zijn dat je daardoor fouten over het hoofd hebt gezien of je bent zelf niet zeker over jouw schrijven (of grammatica). Het zou zonde zijn als jouw scriptie afgewezen wordt door taalfouten. Maar geen zorgen! Ik ben hier om jou te helpen met het foutloos maken van jouw scriptie, zodat zelfs de strenge regels van jouw school er niks op aan te merken hebben. Natuurlijk weet ik dat er een strakke deadline is en daar zal ik me ook zeker aan houden. Als student zit je al strak bij kas en daar hou ik rekening mee, daarom is er voor de studenten onder ons een speciaal studententarief!

Ook voor andere schoolgerelateerde werken kun je bij mij terecht. Dus heb je een verslag? Een plan van aanpak? Een schrijfplan? Kom maar! Ik doe het allemaal voor je.

Hoe ga ik te werk?

Wil je jouw scriptie nagekeken hebben? Dan kan je contact met mij opnemen door mij een mail te sturen. Vermeldt daarin wat het onderwerp is van jouw scriptie, het aantal woorden en de deadline. Ik reageer dan binnen 24 uur op jouw mail, waarna jij jouw tekst naar mij doorstuurt.

Ik zal jouw Word document grondig nakijken op:

  • taal-, spel- en stijlfouten;
  • interpunctie;
  • grammatica;
  • tikfouten;
  • woordkeuze.

Ik doe dit met het knopje ‘wijzigingen bijhouden’. Ik corrigeer het direct, maar doordat ik ‘wijzigingen bijhouden’ aan heb staan, kun jij in de kantlijn zien wat ik heb gecorrigeerd. Deze kan jij accepteren en dan worden ze definitief doorgevoerd.

(Wil je jouw correcties op papier hebben? Dat kan ook. Dan zet je dat erbij in de eerste mail, waarna we daarover kunnen overleggen.)

Hoeveel kost het?

Als student ben je al zuinig met jouw geld en heel veel extra kosten kunnen er niet bij. Toch wil je graag afstuderen, waarbij het noodzakelijk is dat er geen fouten in staan. Daarom hanteer ik een studententarief, namelijk maar €0,35 per 100 woorden.

Een voorbeeld voor het berekenen van de prijs:

aantal woorden x €0,35 / 100

*Conform de wet KOR (kleineondernemersregeling) vrijgesteld van btw.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven