overige teksten

! Vanwege grote drukte neem ik voorlopig geen nieuwe opdrachten aan !

Er bestaan natuurlijk veel meer teksten dan alleen manuscripten en scripties. Als bedrijf, eenmanszaak of gewoon als persoon worden er ook teksten geschreven. Denk daarbij aan brieven, mails, verslagen, artikelen, blogs, websiteteksten, folders, persberichten, zakelijke teksten, sollicitatiebrieven en noem maar op. Ook daar wordt een hoop werk in gestoken en het zou zonde zijn als er fouten in zouden staan. Daar ben ik voor!

Hoe ga ik te werk?

Wil je een tekst nagekeken hebben? Dan kan je contact met mij opnemen door mij een mail te sturen. Vermeldt daarin over wat voor een soort tekst het gaat, het aantal woorden en wat de deadline is. Ik reageer dan binnen 24 uur op jouw mail, waarna jij jouw tekst naar mij doorstuurt.

Ik zal jouw Word document grondig nakijken op:

  • taal-, spel- en stijlfouten;
  • interpunctie;
  • grammatica;
  • tikfouten;
  • woordkeuze.

Ik doe dit met het knopje ‘wijzigingen bijhouden’. Ik corrigeer het direct, maar doordat ik ‘wijzigingen bijhouden’ aan heb staan, kun jij in de kantlijn zien wat ik heb gecorrigeerd. Deze kan jij accepteren en dan worden ze definitief doorgevoerd.

(Wil je jouw correcties op papier hebben? Dat kan ook. Dan zet je dat erbij in de eerste mail, waarna we daarover kunnen overleggen.)

Hoeveel kost het?

De ene tekst is (veel) groter dan de ander, de ene tekst is de andere niet. Daarom zet ik de tarieven even voor je onder elkaar:

  • een tekst tot 2000 woorden is €0,80 per 100 woorden.
  • een tekst van meer dan 2000 woorden is €0,60 per 100 woorden.

Voor het berekenen van de prijs (exclusief btw):

aantal woorden x tarief / 100

*Conform de wet KOR (kleineondernemersregeling) vrijgesteld van btw.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven