Het belang van foutloze teksten

Word jij weleens afgeleid door een spelfout in een tekst of een boek? Daardoor word je wel even uit het verhaal gehaald, is het niet? Een tekst is een krachtig middel; het kan inspireren, informeren, activeren en amuseren. Wil jij jouw lezers goed bereiken? Dan is een foutloze tekst belangrijk. Je verhaal en boodschap wordt goed ontvangen en jij wordt als schrijver van de desbetreffende tekst serieus genomen.

Misschien wil je jouw manuscript opsturen naar een uitgeverij? Je maakt meer kans bij een uitgeverij wanneer er geen fouten in jouw manuscript staan. Ik corrigeer jouw manuscript graag voor je!

Moet jij jouw scriptie schrijven? Je hebt bloed, zweet en tranen in het schrijven van jouw scriptie gestopt, samen met het opzoeken van alle informatie. Het kan zijn dat je hierdoor fouten over het hoofd ziet. Het zou erg jammer zijn als jouw scriptie hierdoor werd afgewezen. Ik bied een speciaal studententarief aan voor studenten die hun scripties willen laten corrigeren. Als student zit je al redelijk krap, dus ik begrijp heel goed dat je niet veel geld kunt uitgeven. Dus wil je goedkoop jouw scriptie laten nakijken? Dan ben je aan het juiste adres!

Aarzel vooral niet om me een e-mail te sturen wanneer je vragen hebt, ik beantwoord ze met plezier!

Posts created 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven