over mij

! Vanwege grote drukte neem ik voorlopig geen nieuwe opdrachten aan !

Je hebt ontzettend veel moeite gestoken in het schrijven van jouw tekst; of het nou een manuscript, een scriptie, een blog, een magazine of iets anders is. Helaas lezen zelfs de allerbeste schrijvers onder ons over hun eigen fouten heen. Daar kan ik jou bij helpen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Tamara Arts en ik heb van kleins af aan al een grote taalknobbel. Als je aan de mensen om me heen zou vragen hoe ze mij zouden omschrijven; altijd met een pen in de hand. En dat is nu nog steeds, al is het vaker achter een laptop. Als je mij niet kunt vinden, hoor je hoogstwaarschijnlijk het tikken van mijn vingers op het toetsenbord, zit ik met mijn neus in de boeken, ben ik met vrienden of zit ik aan wat te knabbelen.

Mijn voorliefde voor lezen en schrijven was zo groot, dat ik niks anders wilde doen. Zo ben ik langzaam in de geweldige wereld van boeken, teksten, schrijvers en uitgeverijen beland. Uiteindelijk is mijn eerste boek uitgegeven en mocht ik een boekpresentatie geven in onze plaatselijke boekhandel. Op deze manier ontmoette ik Chinouk Thijssen, die toevallig een cursus Teksten Corrigeren gaf. Dat kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ik heb namelijk altijd geweten dat ik verder wilde in de boekenwereld, maar wel met de realisatie dat dat niet realistisch was. Tot deze optie zich voordeed!

Waarom corrigeer ik teksten?

Ik krijg van veel mensen de vraag: “Waarom zou je constant teksten lezen en grammatica in hemelsnaam leuk vinden?”

Het antwoord is eigenlijk heel simpel: omdat ik het geweldig vind! Ik ben van mezelf uit best wel een perfectionist en tijdens het lezen van boeken en teksten op het internet kom ik regelmatig fouten tegen. De ene fout is duidelijker dan de ander. Daar gaan mijn vingers van jeuken.

Als schrijver wil je dat mensen jouw teksten zonder problemen kunnen lezen. Heb je een manuscript geschreven en wil je deze opsturen naar een uitgeverij? Vaak vindt een uitgeverij het heel fijn als je manuscript al (redelijk) foutloos is. Zo fijn zelfs, dat de kans groter is dat je daar binnenkomt. Wil je het niet uitgeven bij een uitgeverij maar in eigen beheer? Dan is het zeker fijn als iemand over je manuscript heen kan lezen en de laatste fouten uit de tekst haalt.

Tamara voorziet uitstekende service aan een democratische prijs.” – Anoeska Nossol, auteur van de heksencode.

Ook bij het schrijven van een scriptie zou het vervelend zijn als het afgewezen zou worden op basis van fouten. Ik weet dat je als student niet te veel uitgaven kunt maken, daarom heb ik voor de scripties van studenten een speciaal studententarief!

Ben je een ondernemer, journalist, blogger, schrijf je artikelen…? Het is fijn als je teksten foutloos de wereld in kunnen en daar help ik je graag bij!

Kan ik je ergens bij helpen? Heb je nog twijfels en/of een vraag? Aarzel dan niet om mij een mail te sturen naar tamara@artstekst.nl. Ik beantwoord je vragen graag en binnen 24 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven